V.O.F. FRITUUR 'T HOENTJE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1577 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij V.O.F. Frituur 't Hoentje. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 23:29 Frieten waren lekker Snacks ook Chickenwings veel spek en een rare smaak deze waren niet lekker Voor de rest top service!
21 nov 2022 om 20:16 Was weer heerlijk, ook het zuurvlees van mijn .man en jullie heerlijke hamkaasouflee van mij maar had erbij gezet bij toevoegen pindasaus bij de spoednik maar was niet Rotterdam en woon pas sinds juli hier en nu eindelijk me wens huis met tuinen
20 nov 2022 om 20:04 Was heerlijk zoals gewoonlijk!! Netjes op de afgesproken tijd! Gewoon top!!
19 nov 2022 om 0:43 Was heerlijk
14 nov 2022 om 8:38 Eten was veel te laat kinderen aan het huilen ervan
13 nov 2022 om 18:25 Alles heerlijk
11 nov 2022 om 20:03 Buiten dat het lang duurde, was het eten ook slecht, heb nog nooit in me leven een slappe kipkorn gehad. Hoe kriig je het voor elkaar. En uit elkaar vallende kroketten. Ik weet weer waarom ik hier niet vaak bestel!
7 nov 2022 om 7:37 Prima friet, goede prijs.
29 okt 2022 om 19:36 Lekker,dat half haantje
28 okt 2022 om 21:34 Altijd vriendelijk personeel Altijd vriendelijk personeel En goed eten Zowel bij afhalen en bezorging Zeer goede frituren
18 okt 2022 om 1:57 Altijd lekker beste van hoensbroek
16 okt 2022 om 21:24 Lekker eten en warm